Volledig scherm
© Didier Verbaere

Dit zag u vorig jaar vliegen in onze regio

GENT/WETTEREN/DESTELBERGEN/NAZARETHIn onze regio werden vorig jaar acht ufo-waarnemingen gemeld. Dat blijkt uit het jaarverslag van het Belgisch UFO-meldpunt. Gent spant de kroon met vier meldingen, Wetteren had er twee, en Destelbergen en Nazareth elk één.

 1. ASSISEN GENT. Onderzoeksrechter: “Messteek in de borstkas zorgde voor dodelijke interne bloeding”
  Gent

  ASSISEN GENT. Onderzoeks­rech­ter: “Messteek in de borstkas zorgde voor dodelijke interne bloeding”

  Het proces van de 21-jarige Said Subhan Khawri werd maandagochtend hervat in het Gentse hof van assisen. De Iraanse man doodde twee jaar geleden een Afghaanse man in het centrum van Gent, op het kruispunt van de Ottogracht met de Baudelostraat. Maandagmiddag bracht onderzoeksrechter Annemie Serlippens haar kijk op de feiten. Ze werd door de volksjury en de advocaten van de verdachte ondervraagd over haar werkwijze.
 2. Broers Maxime (31) en Alexander (27) lopen 4.000 euro bij elkaar voor kinderkankerfonds: “Om elkaar niet op te jutten liepen we afzonderlijk”
  Smetlede/Sint-Denijs-Westrem

  Broers Maxime (31) en Alexander (27) lopen 4.000 euro bij elkaar voor kinderkan­ker­fonds: “Om elkaar niet op te jutten liepen we afzonder­lijk”

  Sneeuw, vorst en dooi hielden de broers Maxime (31) en Alexander (27) Temmerman uit Smetlede niet tegen voor een mooie sportieve prestatie. Afgelopen zondag liepen zij een marathon ten voordele van het kinderkankerfonds. Dankzij sponsoring van vrienden en familie kunnen de sportieve broers een mooie cheque van 4.000 euro overhandigen.
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf