Susana Georgieva bedient leerkrachten van het Onze Lieve Vrouw Instituut in Gent in hun restaurant 'Brut Nature'. Vanaf september kan ook u daar over de middag gastronomisch tafelen voor een prikje.
Volledig scherm
PREMIUM
Susana Georgieva bedient leerkrachten van het Onze Lieve Vrouw Instituut in Gent in hun restaurant 'Brut Nature'. Vanaf september kan ook u daar over de middag gastronomisch tafelen voor een prikje. © Wannes Nimmegeers

Dit is het goedkoopste gastronomisch restaurant van Gent: 12 euro voor driegangenmenu

Noteer in uw agenda: vanaf september kan u in het goedkoopste gastronomisch restaurant van Gent terecht voor een driegangenlunch die u ocharme 12 tot 17 euro zal kosten. In restaurant ‘Brut Nature’ wordt u bediend door de leerlingen van beroepsschool OLVI. Die zijn blij dat ze na maandenlange coronabeperkingen voor buitenstaanders kunnen koken. “Onthoud dat je de varkenswangetjes voor mevrouw in je rechterhand hebt, de kalfsblanquette in je linkerhand is voor meneer.” Wij gingen alvast eens proeven.

39 reacties

 • Bernard Dieryck

  1 maand geleden
  Geweldig initiatief, zeker voor mensen die hun eigen zo'n soortelijk top gerechten, financieel niet kunnen permiteren! Goed promoten en bravo!
 • Gert Blommaert

  1 maand geleden
  Nu zie je wat je teveel betaalt in sterrenrestaurants!
 • Martin Maebe

  1 maand geleden
  Enkele jaren geleden werd ik uitgenodigd voor een uitgebreide lunch in de 'Casserole' van hotelschool 'Ter Groene Poorte' in Brugge. Het werd een culinair feest en de professionaliteit van de laatstejaarsstudenten in de zaal was verrassend. Het niveau kon ik vergelijken met verschillende Gentse toprestaurants.
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Aan de lonen zal het in de horeca niet liggen. De sector met de laagste lonen. Vaak ook tijdelijke jobs en nu ook nog jobs zonder sociale bijdragen. En op de omzet is 16% al service, inbegrepen in de prijs. Sommigen betalen minder loon uit dan de service die in die prijs inbegrepen zit.
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Opmerkelijk hoe sommigen in alles enkel negatieve elementen zien. Zulke initiatieven zou men moeten toejuichen en aanmoedigen. Trouwens een zelfstandige die klaagt hoe duur alles is, stopt beter en gaat in loondienst werken. De enige reden is dat hij geen inzicht heeft in zakelijk beleid.