Nestor-bedrijfsfeestje in Ray
Volledig scherm
PREMIUM
Nestor-bedrijfsfeestje in Ray © VDS

Dit interimbureau zet gepensioneerden aan het werk, en die vinden dat geweldig: “Thuis zitten ben je na een jaar beu”

Een hippe locatie en hedendaagse muziek, toch enkel grijze haren bij de genodigden. Nestor is het eerste – en nog steeds enige – uitzendbureau in het land dat zich focust op 50-plussers gepensioneerden. Wekelijks zetten ze meer dan 300 mensen aan het werk, op eigen vraag. Hun oudste werknemer is 81.

0 reacties

  1. Op bezoek bij Pottie (74) en Rita (71), de oudste cafébazen van de Overpoort: “We zijn al naar zoveel trouwfeesten en babyborrels mogen gaan”
    PREMIUM
    Gent

    Op bezoek bij Pottie (74) en Rita (71), de oudste cafébazen van de Overpoort: “We zijn al naar zoveel trouwfees­ten en babybor­rels mogen gaan”

    Al meer dan 40 jaar baten Luc ‘Pottie’ D’haens (74) en Rita Van Rijsselberghe (71) hun studentencafé uit in de Overpoort. Ze hebben al duizenden - voornamelijk West-Vlaamse - studenten over de vloer gekregen, waaronder heel wat bekende koppen. Dat betekent ook dat ze een schat aan zotte verhalen hebben. Nu de studenten naar huis zijn voor de zomer, geven ze er enkele prijs. "Het afgelopen jaar hebben we een totaal ander leven geleid. We konden plots 10 uur slapen in plaats van 5. In het begin deed dat deugd, maar we misten onze studenten.”