Dirk Tanghe werd net geen 63.
Volledig scherm
Dirk Tanghe werd net geen 63. © RV / FB

Dirk Tanghe (63) van ’t Pakhuis overleden: “Bekend en geliefd in de horeca, bij de dekenijen en als Gentenaar”

GentIn de nacht van donderdag op vrijdag is Dirk Tanghe overleden. Hij zou in oktober 63 geworden zijn. Dirk was een figuur in Gent, bekend van brasserie 't Pakhuis, maar ook van in de dekenijwereld, van op Bal 1900 en van de Stichting Keizer Karel.

 1. Jonge dief (18) lacht rechter in gezicht uit tijdens ondervraging: “Begrijpt u eigenlijk wel wat er boven uw hoofd hangt?”
  Gent

  Jonge dief (18) lacht rechter in gezicht uit tijdens ondervra­ging: “Begrijpt u eigenlijk wel wat er boven uw hoofd hangt?”

  Drie jongeren riskeren celstraffen tot 14 maanden na een hele reeks diefstallen in Gent. Het drietal beroofde mensen en brak in in verschillende woningen. Hun buit verstopten ze op een werf in Gentbrugge, waar ze op 28 augustus van dit jaar op heterdaad betrapt werden. In de rechtbank was de ernst van de feiten duidelijk nog niet doorgedrongen tot hen.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?