Dioniss
Volledig scherm
Dioniss © Wannes Nimmegeers

Dioniss verhuist naar Borluutpark voor ‘corona-editie’, en is helemaal uitverkocht

Sint-Denijs-WestremDioniss is terug, al is het met een ‘intieme’ editie. In plaats van het hele dorpsplein van Sint-Denijs-Westrem in te palmen, trekken ze zich nu terug in de luwte van het Borluutpark, achter het kasteel. Geen uitbundig feest dit keer, maar een zittend publiek, en maximum 350 mensen per avond. Alle kaarten zijn al de deur uit.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.