Robert De Mey voor zijn krantenwinkel naast een oude bestelwagen.
Volledig scherm
Robert De Mey voor zijn krantenwinkel naast een oude bestelwagen. © Foto JVK

Dieven stelen auto en voor 9.000 euro sigaretten in krantenwinkel

OOSTAKKERInbrekers hebben afgelopen weekend hun slag geslagen in de krantenwinkel van Robert De Mey in de Eikstraat in Oostakker. "Ze zijn weg met mijn bestelwagen en voor 9.000 euro aan sigaretten", zegt Robert.

 1. Gentse ontwerpster organiseert Belgian Fashion Week: “Het neusje van de zalm binnen de modewereld zal uitgenodigd zijn, maar ook gewone Gentenaars”
  PREMIUM
  Gent

  Gentse ontwerp­ster organi­seert Belgian Fashion Week: “Het neusje van de zalm binnen de modewereld zal uitgeno­digd zijn, maar ook gewone Gentenaars”

  Kenners weten maar al te goed hoe belangrijk de Fashion Weeks in Parijs, Milaan, New York en andere modesteden zijn. Dankzij Emmalyne Rose, een dertigjarige ontwerpster uit Gent, komt daar nu ook een Belgische Fashion Week bij. Eind 2020 organiseerde ze al een digitale versie maar eind dit jaar komt er een ‘echte’ Belgische modeweek.
 2. Einde in zicht: werken aan Decathlon tegen 26 maart afgerond
  Gent

  Einde in zicht: werken aan Decathlon tegen 26 maart afgerond

  Driewerf hoera! Tenzij het opnieuw begint te vriezen dat het kraakt, of regen met bakken uit de lucht valt, moeten de werken aan de Vliegtuiglaan in Gent tegen 26 maart afgerond zijn. Dat laat drinkwaterbedrijf Farys weten op zijn website. Normaal gezien zouden de grootschalige werken aan de gewestweg, die in 2019 zijn gestart, al een jaar achter de rug zijn. Onduidelijke plannen strooiden echter roet in het eten, wat bijzonder slecht uitkwam. Enkele weken geleden werd ook gestart met de werken aan Euro-Silo op de Kennedylaan, waardoor het stevig filerijden is in de buurt.
 1. Politie kan 73-jarige vrouw maar net uit zinkende auto redden: "Vergeet die handtas!"
  Play

  Politie kan 73-jarige vrouw maar net uit zinkende auto redden: "Vergeet die handtas!"

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"