Dietrich Moerman en Daphné De Troch / Magali De Reu, één van de sprekers op Breaking The Silo's.
Volledig scherm
PREMIUM
Dietrich Moerman en Daphné De Troch / Magali De Reu, één van de sprekers op Breaking The Silo's. © rv

Dietrich en Daphné organiseren gesprekken over leven met een diagnose én een job in de techwereld: "ASS of ADHD, dat is een stérkte”

GENTDietrich Moerman en Daphné De Troch hebben flink wat jaren ervaring in de tech-industrie op de teller, maar botsten steeds op hetzelfde probleem: met een ADHD-diagnose pas je niet altijd in de bedrijfscultuur. Nu runnen ze hun eigen consultancybedrijf en willen ze samen met de industrie nadenken over de kracht van ‘neurodivers’ zijn. “Het is tijd om de silo’s te doorbreken”. Op 28 juni organiseren ze daarom een evenement.

  1. “Mijn cliënt is al lang blij dat hij geen slaag gekregen heeft”: man voor de rechter nadat hij probeert te vluchten voor twee zware jongens
    PREMIUM

    “Mijn cliënt is al lang blij dat hij geen slaag gekregen heeft”: man voor de rechter nadat hij probeert te vluchten voor twee zware jongens

    Een Gentenaar die zijn wagen wilde verkopen en zo slachtoffer werd van enkele malafide en agressieve kandidaat-kopers, mocht maandag bij monde van zijn advocaat zijn relaas doen in de politierechtbank. De man werd klemgereden door twee “zware jongens” en kon maar net ontsnappen. Dan ben je slachtoffer, zou men denken. Maar opvallend genoeg werd hij een beklaagde in deze zaak.
    Gent