Vrachtwagen van bpost belandt in de gracht.
Volledig scherm
Vrachtwagen van bpost belandt in de gracht. © CEMG

Deze post zal niet op tijd aankomen: vrachtwagen van bpost belandt in de gracht naast Industrieweg

GentLangs de Industrieweg in Gent is donderdagnamiddag een opmerkelijk ongeval gebeurd. Een vrachtwagen van bpost week om nog onduidelijk oorzaak van de rijbaan af en kwam vervolgens in de gracht terecht.

 1. Inbreker steelt smartphone op nachtkastje van slapende Maarten (42): “Bijzonder akelig gevoel”
  PREMIUM

  Inbreker steelt smartphone op nachtkast­je van slapende Maarten (42): “Bijzonder akelig gevoel”

  Maarten De Haeck (42) uit de Burggravenlaan in Gent is in de nacht van maandag op dinsdag slachtoffer geworden van een wel heel griezelige inbraak. De inbrekers stalen zijn smartphone en deinsden er zelfs niet voor terug om tot op een halve meter van hun vredig slapende slachtoffer te komen. De dieven moeten nochtans aardig wat lawaai hebben gemaakt bij de inbraak, maar waarom werd Maarten daar dan niet wakker van?
  Gent
 2. Chaos op Gentse Feesten? “Elk plein en elk café een eigen herbruikbare beker, maar breng hem wel terug naar waar je hem gekocht hebt”
  PREMIUM

  Chaos op Gentse Feesten? “Elk plein en elk café een eigen herbruikba­re beker, maar breng hem wel terug naar waar je hem gekocht hebt”

  Er komt dit jaar geen nieuwe poging van de pleinorganisatoren op de Gentse Feesten om gezamenlijk met dezelfde herbruikbare beker te werken. Meer nog, zelfs de 9000-beker die vorig jaar door 7 organisatoren werd gebruikt, komt niet terug. Nu kiest elke organisator - en elk café - voor een eigen systeem. “Breng je beker terug waar je hem gekocht hebt.” Maar of iedereen dat voor 1 euro ook zal doen?
  Gent