Atheneum Gentbrugge.
Volledig scherm
Atheneum Gentbrugge. © Wannes Nimmegeers

Deze Gentse scholen kunnen niet wachten om eropuit te trekken: “Uitstappen geven iedereen zuurstof, leerlingen én leerkrachten”

GentVanaf 15 maart mogen scholen weer uitstappen organiseren, dat heeft minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) beslist. Zijn de Gentse scholen al volop aan het plannen of is het allemaal te veel gedoe? Twee scholen kunnen alvast niet wachten om hun leerlingen weer mee naar buiten te nemen. “Want nu is de school gereduceerd tot school in de strikte zin.”

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica