Catherine de Zegher
Volledig scherm
Catherine de Zegher © BELGA

Deurwaarders vallen binnen op persconferentie Catherine De Zegher

De geschorste directeur van het Gentse Museum voor Schone Kunsten geeft vandaag een persconferentie, maar daar zijn bij de start twee deurwaarders binnengevallen. Ze eisen documenten op van de Toporovski-kunstwerken. 

1 reactie

 • jan Van Dessel

  3 jaar geleden
  De onfrisse praktijken komen stilaan allemaal boven water. Telkens was een lid van SP.a betrokken.
 1. 5de Lichtfestival brengt publiekslievelingen terug, naast uiteraard veel nieuw én Gents werk
  Gent

  5de Lichtfesti­val brengt publieks­lie­ve­lin­gen terug, naast uiteraard veel nieuw én Gents werk

  Eindelijk licht in de duisternis: van 10 tot en met 14 november vindt de vijfde - uitgestelde - editie van het Gentse Lichtfestival plaats, 10 jaar na de eerste editie. Voor de gelegenheid komen enkele publiekslievelingen terug, zoals de maan en de lichtkathedraal. Die worden wel op andere plekken gezet. In totaal zullen 36 werken op het 7,5 kilometer lange parcours te zien zijn, waarvan 22 Gentse.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).