Bruno Nuyttens verkocht zijn Andufit ook aan Ronaldo.
Volledig scherm
PREMIUM
Bruno Nuyttens verkocht zijn Andufit ook aan Ronaldo. © Schutte / rv

De uitvinding van Bruno ligt in het bed van Ronaldo: “Om goed te slapen, moet je kunnen ontspannen”

GENT/OUDENAARDEBruno Nuyttens heeft een missie: chronische rugpijn en slaapproblemen verhelpen. Daar ontwikkelde hij een simpele ondermatras voor, die je gewoon onder je eigen exemplaar schuift. “In Qatar sliep de hele Spaanse delegatie op Andufits en ook de kiné van Ronaldo bestelde een exemplaar. Maar onze volgende opdracht is nog groter: kinderen doen slapen”.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.