De Arsenaalsite in Gentbrugge beslaat meer dan 15 voetbalvelden. Zulke lappen grond komen in Gent nog amper vrij.
Volledig scherm
PREMIUM
De Arsenaalsite in Gentbrugge beslaat meer dan 15 voetbalvelden. Zulke lappen grond komen in Gent nog amper vrij. © RV / Stad Gent

De teller tikt door: hoogste bod op Arsenaalsite bedraagt intussen al 61 miljoen euro

GentIntussen is er al 61 miljoen euro geboden voor de Arsenaalsite in Gentbrugge. Dat vernam onze redactie uit vertrouwelijke bron. Ook de Stad Gent wil een stukje kopen, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Bijna twee maanden zijn verstreken, maar burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld) wacht nog steeds “op een concrete uitnodiging van de NMBS”. 

  1. De dj’s uit de gouden jaren geven samen knalfeest in de Charlatan: “Ik ging in 12 jaar tijd 6 keer de wereld rond om te draaien”
    PREMIUM
    Gent

    De dj’s uit de gouden jaren geven samen knalfeest in de Charlatan: “Ik ging in 12 jaar tijd 6 keer de wereld rond om te draai­en”

    Olivier Pieters van de Boccacio, Pete van de ’55’, Mike Thompson van Cherry Moon, Mo & Benoelie van Eskimo. Het is maar een greep uit de namen die achter de draaitafels zullen staan in de Charlatan op Oldskool Ghent XL, op 22 oktober. “Het is een ode aan het nachtleven, met de cult-deejays uit de gouden jaren”, zegt organisator Ben Mouling. Samen met enkele van die namen blikken we vooruit, en terug.