Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Een beeld van hoe het volledige project eruit zal zien.
Volledig scherm
Een beeld van hoe het volledige project eruit zal zien. © Durabrik

De Stoeterij, residentieel wonen op een boeiende locatie

Thuiskomen op een prachtig domein? Dan moet je in de Vrouwenstraat in Wondelgem zijn. Daar steekt Durabrik met het nieuwbouwproject De Stoeterij namelijk een voormalige paardenstoeterij in een hedendaags jasje. “De site ademt de grandeur van het landelijke verleden en biedt terwijl alle troeven van een moderne leefomgeving”, aldus Quirijn Pannecoucke en Peter Patteet.

  1. “Gij weet niet hoe vuil een wijf is”: Jeff Hoeyberghs riskeert voorwaardelijke celstraf van 6 maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie
    Gent

    “Gij weet niet hoe vuil een wijf is”: Jeff Hoeyberghs riskeert voorwaarde­lij­ke celstraf van 6 maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discrimina­tie

    Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (60) riskeert een voorwaardelijke celstraf van zes maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie. Dat deed hij in 2019 tijdens een lezing in een auditorium aan de UGent voor het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) over vrouwen. Zowel de UGent als het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen stelden zich burgerlijke partij. Zijn advocaat Rieder vraagt met vertrouwen de vrijspraak.