Het Jules Ottenstadion in volle glorie.
Volledig scherm
Het Jules Ottenstadion in volle glorie. © getty images

“De sfeer, de spanning, het lawaai: dat mis je”

Zes jaar is het intussen geleden, dat de laatste bal getrapt werd in het Jules Ottenstadion. “Er is minder overlast, maar we missen de sfeer”, klinkt het bij de buurtbewoners. Al ligt de focus vandaag vooral op de omstreden Ecowijk, die op de plek van het stadion moet komen. “De Raad van Vergunningsbetwistingen beslist half mei over het project: dat is ónze bekerfinale.”

0 reacties

 1. Griet (26) en Timon (29) geven toevallige ontmoetingen een duwtje in de rug: “We missen spontaan nieuwe mensen leren kennen”
  ANTWERPEN/GENT

  Griet (26) en Timon (29) geven toevallige ontmoetin­gen een duwtje in de rug: “We missen spontaan nieuwe mensen leren kennen”

  Het concept ‘ik, jij, wij(n)’ van de twee Gentse vrienden Griet Priem (26) en Timon Van De Voorde (29) komt voor het eerst naar Antwerpen. Twee onbekenden kopen elk een halve fles wijn - voor de gezelligheid - en worden aan elkaar gekoppeld voor een leuke ontmoeting met een glas. “We missen het om op café te gaan en aan de praat te geraken met iemand aan de toog, of om iemand te leren kennen op een feestje.”
 1. Dit paard troost kankerpatiënten in ziekenhuis van Calais: “Hij blijft soms bij hen tot op het einde”
  Play

  Dit paard troost kankerpa­tiën­ten in ziekenhuis van Calais: “Hij blijft soms bij hen tot op het einde”

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief