De aalscholver schilderde al een paar vierkante meter dak wit.
Volledig scherm
PREMIUM
De aalscholver schilderde al een paar vierkante meter dak wit. © Wannes Nimmegeers

De schrik van de Groentenmarkt: aalscholver ‘doopt’ voorbijgangers met uitwerpselen

GentHij heeft er zijn vaste stek, en zit er het grootste deel van de dag. De aalscholver van de Groentenmarkt heeft van de leeuw op de kop van het Groot Vleeshuis zijn persoonlijke fauteuil gemaakt, en van alles er rond... zijn persoonlijk toilet. Met de regelmaat van de klok worden passanten gedoopt. Opletten dus, daar aan de Vleeshuisbrug.

 1. Nieuwe exclusieve herenklerenwinkel in Vlaanderenstraat klinkt én ruikt zoals beroemd hotel in Parijs: “Achteraf krijgen onze klanten nog een berichtje om hen te bedanken voor hun bezoek”
  PREMIUM
  Gent

  Nieuwe exclusieve herenkle­ren­win­kel in Vlaanderen­straat klinkt én ruikt zoals beroemd hotel in Parijs: “Achteraf krijgen onze klanten nog een berichtje om hen te bedanken voor hun bezoek”

  In de nieuwe klerenwinkel Spiga in de Vlaanderenstraat gaat het om meer dan kleren kopen. Manager Jean-François wil een persoonlijke beleving aanbieden, service van A tot Z. Daar horen de meest exclusieve Italiaanse merken bij, maar ook muziek, geuren en een setting die je helemaal tot rust brengen. “Wat hier in de winkel ligt, zal je in een straal van 75 kilometer nergens anders vinden”, klinkt het.
 1. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?

 2. Zo werken Roemeense 'bedelben­des' in Brussel: “Een dag bedelen levert gemakke­lijk 150 euro op”
  Play
  Flikken BXL

  Zo werken Roemeense 'bedelben­des' in Brussel: “Een dag bedelen levert gemakke­lijk 150 euro op”