Wim Ballieu in zijn restaurant Balls and Glory in de Jakobijnenstraat in Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Ballieu in zijn restaurant Balls and Glory in de Jakobijnenstraat in Gent. © Photo News

De lievelingsplekken in Gent van televisiekok Wim Ballieu: “In Slagerij Alfin vind je het beste gehakt van Gent”

GentNa cartoonist Eva Mouton en comedian Lukas Lelie uitgehoord te hebben over hun lievelingsplekken in Gent, zijn we benieuwd naar de favorieten van Wim Ballieu (38) - bekend van televisie maar ook van zijn restaurant Balls and Glory. De chef troont ons – nu hij net een nieuw kookboek uitheeft vol ovenschotelrecepten - even graag mee door zijn Gent.

 1. Gepensioneerde militair (63) naar assisen voor foltering: “Hij sloeg haar en greep niet in wanneer ook zijn hond haar aanviel”
  PREMIUM
  Gent

  Gepensio­neer­de militair (63) naar assisen voor foltering: “Hij sloeg haar en greep niet in wanneer ook zijn hond haar aanviel”

  P.C. (63), een majoor op rust uit Gent, moet zich volgende week voor het hof van assisen verantwoorden op beschuldiging van foltering, slagen en verwondingen. Slachtoffer is zijn 71-jarige vriendin, die meermaals door zijn hond aangevallen en gebeten zou zijn. Vraag is nu welke rol hij daar zelf in speelde. Geen, oordeelt de verdediging. Want de feiten zouden enkel gebeurd zijn wanneer hij niet thuis was.
 1. Coach Jan Van Huffel ziet Caruur Gent met 3-0 verliezen in Aalst: “Na een knappe prestatie hebben we niets”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Coach Jan Van Huffel ziet Caruur Gent met 3-0 verliezen in Aalst: “Na een knappe prestatie hebben we niets”

  Na de midweekwedstrijd tegen Lindemans Aalst reageerde Caruur Gent-trainer-coach Jan Van Huffel ontgoocheld. Vooral het feit dat zijn team met lege handen - zelfs geen setwinst - terug naar huis moest, was moeilijk te verteren. Na een knappe prestatie blijft de uitslag bikkelhard op het scorebord staan: 3-0 (25-22, 36-34, 25-19). Het geloof dat er iets te rapen valt tegen de Ajuinenploeg is wel gegroeid na zo’n nipte setstanden.