Organisator Ben Mouling (links) met enkele dj's uit de gouden jaren: Pete van de 55, Olivier Pieters, Mike Thompson, Kristof Michiels (4T4) en Mo van Mo & Benoelie
Volledig scherm
PREMIUM
Organisator Ben Mouling (links) met enkele dj's uit de gouden jaren: Pete van de 55, Olivier Pieters, Mike Thompson, Kristof Michiels (4T4) en Mo van Mo & Benoelie © VDS

De dj’s uit de gouden jaren geven samen knalfeest in de Charlatan: “Ik ging in 12 jaar tijd 6 keer de wereld rond om te draaien”

GentOlivier Pieters van de Boccacio, Pete van de ’55’, Mike Thompson van Cherry Moon, Mo & Benoelie van Eskimo. Het is maar een greep uit de namen die achter de draaitafels zullen staan in de Charlatan op Oldskool Ghent XL, op 22 oktober. “Het is een ode aan het nachtleven, met de cult-deejays uit de gouden jaren”, zegt organisator Ben Mouling. Samen met enkele van die namen blikken we vooruit, en terug.

  1. Stijn Morand: “Iedereen dacht dat VDK Gent de tickets voor de bekerfinale in het sportpaleis al mocht bestellen. Zo werkt het niet”
    Volleybal Liga A vrouwen

    Stijn Morand: “Iedereen dacht dat VDK Gent de tickets voor de bekerfina­le in het sportpa­leis al mocht bestellen. Zo werkt het niet”

    Meestal zijn de halve finales van de Belgische beker mooier en spannender dan de finale in het Antwerpse Sportpaleis zelf. In aanloop naar de eindfase is de wil om de bekerfinale te halen zo groot, dat het steeds spektakel oplevert. Daartegenover staan in het Sportpaleis de zenuwen van de vrouwen meestal te gespannen om echt mooi volleybal te brengen. Zondagavond was het in de Arena van Deurne eventjes anders.