Een werk van Peter Morrens maakt de parking aan het water aan Dok Noord een stuk fleuriger, maar ook mysterieuzer..
Volledig scherm
Een werk van Peter Morrens maakt de parking aan het water aan Dok Noord een stuk fleuriger, maar ook mysterieuzer.. © Jill Dhondt

“De die die blijven, de die die gaan”, mysterieus reclamebord siert Dok Noord

GentEen mysterieuze boodschap siert de parking tussen het water en Dok Noord. ‘De die die blijven, de die die gaan’, staat er te lezen. Gescheiden door een streep en aangevuld met streepjes waar niets achter staat. Heel wat passanten stelden al de terechte vraag: waar staat dit voor?

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.