Jannes Deduytschaever (29) en zijn partner Karen Van Lysebeth (27) werden door Gault&Millau erkend als beste chocolatier van het jaar
Volledig scherm
Jannes Deduytschaever (29) en zijn partner Karen Van Lysebeth (27) werden door Gault&Millau erkend als beste chocolatier van het jaar © RV/Jill Dhondt

De beste chocolatier van Vlaanderen vind je in.... Gent: “Toeristen vragen er om, maar hier géén cuberdons of sneeuwballen”

GentEen jaar lang mag Jannes Deduytschaever zich de beste chocolatier van Vlaanderen noemen. De jonge Gentse ondernemer, nét geen 30, kreeg de bekroning van de bekende gids Gault&Millau. “Collega-chocolatiers lieten al weten dat we ons aan een stormloop mogen verwachten”, zegt hij. 

 1. Man die stiekem vrouwen in kleedhokjes filmde levenslang gedeeltelijk verlamd na val in douche
  Gent

  Man die stiekem vrouwen in kleedhok­jes filmde levenslang gedeelte­lijk verlamd na val in douche

  “Gaan zwemmen met mijn kindje, dat lukt niet meer. Ik heb te veel schrik dat ik begluurd ga worden.” De impact op een jonge mama is groot, nadat ze het slachtoffer werd van voyeurisme. De dader kon uiteindelijk gevat worden, maar het onderzoek sleepte langer aan dan gepland. De man gleed namelijk uit in de douche, waarna hij in coma belandde en nu levenslang gedeeltelijk verlamd is.
 2. Lichtte Bulgaar (37) tientallen landgenoten in Gent op voor 500.000 euro? “Hij maakte misbruik van hun gebrekkig Nederlands”
  Gent

  Lichtte Bulgaar (37) tientallen landgeno­ten in Gent op voor 500.000 euro? “Hij maakte misbruik van hun gebrekkig Nederlands”

  Hij zou hen helpen om een lening te verkrijgen, maar achter de rug van tientallen Bulgaarse slachtoffers pleegde de 37-jarige S.S. fraude met hun persoonlijke gegevens. Hij startte op hun naam stiekem ondernemingen om aan de hand van valse facturen BTW teruggaven te innen. In totaal zou hij zo’n 500.000 euro verdiend hebben. Tot een tafelkleedje hem de das om deed...