Brand ontstaan tijdens roofingwerken
Volledig scherm
Brand ontstaan tijdens roofingwerken © DVEG

Dak van woning vat vuur tijdens leggen van roofing, brand slaat over op aanpalend huis

GentIn de Sint-Simonstraat in Gentbrugge is dinsdagmiddag brand ontstaan tijdens roofingwerken op het dak van een woning. De brand sloeg kortstondig over op het aanpalend huis, maar de schade bleef relatief beperkt.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Populaire bakkerij-restaurant De Superette nog maar pas gesloten, maar er komt al een nieuwe horecazaak in de plaats
  Gent

  Populaire bakkerij-restaurant De Superette nog maar pas gesloten, maar er komt al een nieuwe horecazaak in de plaats

  Na acht gouden jaren, sloot de populaire bakkerij-restaurant De Superette eind november de deuren. Het einde van een tijdperk voor de trouwe klanten. Er vielen dan ook heel wat traantjes op het afscheidsfeest, maar die kunnen nu weggeveegd worden. Over enkele weken komt er namelijk al een nieuwe bakkerij met koffiebar in het pand. Of de huisgeur even bedwelmend zal zijn, valt nog af te wachten.