De daders van de steekpartij aan de Neermeerskaai blijken minderjarig te zijn.
Volledig scherm
De daders van de steekpartij aan de Neermeerskaai blijken minderjarig te zijn. © Wouter Spillebeen

Daders van steekpartij aan Watersportbaan waren waarschijnlijk minderjarig: verschijnen woensdag voor de raadkamer

GentLangs de Neermeerskaai, aan de Watersportbaan, is een vechtpartij tussen enkele mannen zaterdagavond volledig uit de hand gelopen. Een 42-jarige man deelde enkele vuistslagen uit, waarna hij maar liefst zes keer gestoken werd met een groot mes. De daders zijn waarschijnlijk minderjarig en werden maandagnamiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

  1. Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitensporige pokeravonden vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”
    PREMIUM
    Gent

    Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitenspo­ri­ge pokeravon­den vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”

    Vier jaar lang ging een Gentse dealer (34) rustig zijn gangetje, vanuit zijn penthouse aan het Baudelopark. Hij verkocht xtc, maar vooral coke. Die verstopte hij in zakjes van papieren zakdoeken, die hij in zijn BMW rondbracht in heel Gent. Ook organiseerde hij wilde pokeravonden. Voor een dikke smak geld kon je een hele avond genieten van heerlijk eten, drank naar keuze en... drugs à volonté.