Dader steekpartij aan vluchtelingenboot gevat: toestand van slachtoffer onduidelijk

GentEen dader van een steekpartij aan de vluchtelingenboot aan de Rigakaai in Gent is deze namiddag omstreeks 17.40 uur door de politie gevat. De Scheepvaartpolitie (SPN Gent) is bezig met het onderzoek en geeft geen commentaar op de zaak. Over de toestand van het slachtoffer is voorlopig ook niks bekend. 

 1. Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentieke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”
  PREMIUM
  Gent/Waasland

  Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentie­ke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”

  Sportjournalist Stijn Vlaeminck groeide op in Lokeren en woont intussen al meer dan de helft van zijn leven in Gent. Waar kunnen we hem vinden als hij geen verslag uitbrengt van een wielerklassieker of de sport in het VTM Nieuws presenteert? Stijn deelt voor ons zijn favoriete horecazaken, fietsroutes, shopadressen en natuurplekjes.
 2. Trekt Revive zich terug uit Arsenaalsite? Vertraging op de tijdelijke invulling, maar meer perspectief voor de cultuursector
  PREMIUM

  Trekt Revive zich terug uit Arsenaalsi­te? Vertraging op de tijdelijke invulling, maar meer perspec­tief voor de cultuursec­tor

  Zit er opnieuw vertraging op de Arsenaalsite in Gentbrugge? Het heeft er alvast alle schijn van. In de buurt gonst het van de geruchten dat projectontwikkelaar Revive, die instaat voor de tijdelijke invulling van de site, zich terugtrekt uit het dossier. Ook de cultuursector is op de hoogte. Dat betekent dat de tijdelijke ontwikkeling op Arsenaalsite niet meer deze zomer start.