Vlnr.: Owen Caignie (20) uit Ieper, Stijn Fiey (34) uit Langemark, Brecht Dumont (15) uit Ieper en Brecht Veryser (32) uit Vichte leerden elkaar kennen op Pokémon GO.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr.: Owen Caignie (20) uit Ieper, Stijn Fiey (34) uit Langemark, Brecht Dumont (15) uit Ieper en Brecht Veryser (32) uit Vichte leerden elkaar kennen op Pokémon GO. © Pokémon Go

Daar is de Pokémon GO-hype weer: tweehonderd fanaten verzamelen in Gents Citadelpark

GentVier jaar na datum is de Pokémon GO-hype aan een tweede leven bezig. Dat was zaterdag ook in het Citadelpark in Gent merkbaar. Naar schatting tweehonderd fanaten jaagden er de hele dag op virtuele figuren. “Voor ik het wist, was ik opnieuw vertrokken.”

 1. Groene beweging schaart zich achter protest tegen gasturbines in Wondelgem: “Uitstoot is dubbel zo hoog als wat alle Gentenaars samen moeten besparen”
  Gent

  Groene beweging schaart zich achter protest tegen gasturbi­nes in Wondelgem: “Uitstoot is dubbel zo hoog als wat alle Gentenaars samen moeten besparen”

  Na de wekelijkse protesten van de actiegroep Tegengas, stelt nu ook het Gents MilieuFront (GMF) zich vragen bij de komst van nieuwe gasturbines in Wondelgem. De vergunning is nog niet verleend en de milieuvereniging vraagt de stad om het dossier negatief te evalueren. “Het bestuur stimuleert Gentenaars om af te stappen van het gas. De bouw van deze centrale zou hier haaks op staan.”
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie