Parkeren aan De Campagne in Drongen zal niet meer mogen.
Volledig scherm
Parkeren aan De Campagne in Drongen zal niet meer mogen. © Wannes Nimmegeers

Cultuurplatform Drongen boos om verdwijnen parking De Campagne

De culturele verenigingen van Drongen zijn boos. Voor de ontwikkeling van de Vinderhoutse bossen moet de parking van portaal De Campagne verdwijnen. Er komt wel een nieuwe parkeerplaats, 200 meter verder. “Maar heel wat senioren die slecht te been zijn, komen naar hier en zullen er niet meer geraken. Wij vragen om de parkeerplaats te behouden, desnoods alleen bij activiteiten.” Dat zal niet gebeuren, zegt bevoegd schepen Astrid De Bruyker, maar er komt wel een veilig en mooi pad tussen de nieuwe parking en De Campagne.

5 reacties

 • Mike Vanderkerken

  2 jaar geleden
  Groen maakt alles kapot door hun eenzijdige beslissingen, die mensen leven echt met kleppen voor hun ogen en hebben alle gevoel met de realiteit verloren. Het landgoed en park wordt nu al bijna niet onderhouden, de graspleinen liggen er overwoekerd bij tijdens de zomermaanden en nu gaan ze nog extra gras voorzien ? Wie zal dat onderhouden ? Allemaal zaken waar de kortzichtige groenen niet bij stilstaan. Kortetermijnplanning noemen we dit. Alles langer wordt te ingewikkeld voor de groenen.
 • Peter Mariman

  2 jaar geleden
  Typisch de Groenen, de open ruimte opofferen voor een parkeerplaats die er al is. Laat parkeren toe voor ouderen op de Campagne en laat de anderen met de fiets komen
 • Dirk Van Den Bossche

  2 jaar geleden
  Inderijd werd er zelfs voor de minder mobiele mensen een liftje geinstalleerd, zodat deze mensen niet de trappen moeten doen. Dus van parking naar kasteel een loopband zoals in de luchthaven plaatsen mevrouw de schepen. En dan zegt Mathias telkens opnieuw : ik zorg voor alle Gentenaars , maar blijkbaar dan niet voor Drongenaars
 • Dirk Van Den Bossche

  2 jaar geleden
  Waarom moeten ze daar gras zaaien ? Onderhoud het park en zijn paadjes tussen de bomen. Vul de putten waar we nu kunnen parkeren en laat de parkeerplaatsen. Maar nee , ze willen liever groen en dan zien we het gras vol met onkruid staan zoals op het kerkhof. Of je daar nu kan parkeren of niet , wat heeft dit te zien met uitbreiding Vinderhoutse bossen.
 • GUIDO DE BIE

  2 jaar geleden
  Misschien iets beter nadenken bij de gemeenteraadsverkiezingen aan welke partij men zijn stem geeft. In mei zijn er federale- en Europese verkiezingen. U krijgt opnieuw een kans. Ik stem alvast niet op partijen die oppositiepartijen aan banden willen leggen of in een cordon willen stoppen. Fundamenteel democratisch ongezond en leidt naar dictatuur.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser