Quinte Ridz in Villa Volta Comedy Club.
Volledig scherm
Quinte Ridz in Villa Volta Comedy Club. © Sofie Van Waeyenberghe

Crowdfunding voor unieke comedyclub Villa Volta: “Het water staat toch wat aan de lippen”

GENTLukas Lelie is er kind aan huis, Amelie Albrecht zette er mee haar schouders onder: de Villa Volta Comedy Club is uniek in Gent en ver daarbuiten. Maar ook voor dit icoon duurt de coronacrisis iets te lang, er is een crowdfunding opgestart. “Als we die niet halen, tja, dan zullen we toch op zijn minst van locatie moeten veranderen.”

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek