Bijna 70% van alle Gentenaars is minstens deels gevaccineerd
Volledig scherm
Bijna 70% van alle Gentenaars is minstens deels gevaccineerd © Photo News

Coronacijfers blijven stabiel in Gent. Dagelijks enkele besmettingen, nauwelijks ziekenhuisopnames

GentWe staan er goed voor in Gent, coronagewijs. Niet dat het virus wég is — dagelijks worden nog nieuwe besmettingen vastgesteld — maar  69,9% van alle Gentenaars heeft nu al minstens één vaccinatieprik gekregen, en het aantal ziekenhuisopnames blijft heel laag. De situatie is dus stabiel, maar waakzaam zijn blijft aanbevolen.

 1. Afscheid van Danny Huwé (44) die omkwam bij brand in ziekenhuis: “Hij was de stoerste teddybeer, we gaan je missen”
  PREMIUM
  Gent

  Afscheid van Danny Huwé (44) die omkwam bij brand in ziekenhuis: “Hij was de stoerste teddybeer, we gaan je missen”

  Vrienden en familie hebben zaterdagochtend afscheid genomen van Danny Huwé (44). De organisator van vele legendarische feestjes kwam op 18 september om het leven in een brand in het AZ Maria Middelares in Gent. Het onverwachtse verlies laat bij velen een diepe indruk na. Maar een droef afscheid, dat wilde Danny niet. Hij kreeg dan ook een allerlaatste staande ovatie bij zijn afscheid.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.