Cohousingproject Dubbeltuupe aan het Stapelplein is het eerste dat volledig is uitgewerkt door een projectontwikkelaar.
Volledig scherm
Cohousingproject Dubbeltuupe aan het Stapelplein is het eerste dat volledig is uitgewerkt door een projectontwikkelaar. © Architect: Denc!-Studio

Cohousing Dubbeltuupe zoekt nog steeds naar bewoners

In maart van 2019 werd Dubbeltuupe gelanceerd, een eerste cohousingproject volledig gebouwd door een projectontwikkelaar. Er werd toen verkondigd dat 50 kandidaat-kopers stonden te springen om er te gaan wonen. Vandaag, bijna een jaar later, zijn nog steeds dertien van de zestien woningen in het project aan het Stapelplein beschikbaar.

  1. Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbeslissende kwartfinale voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”
    VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWEN

    Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbe­slis­sen­de kwartfina­le voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”

    Oorspronkelijk stond de kwartfinale in de Belgische beker tussen Asterix Avo en VDK Gent op 13 november op het programma. Die belangrijke ontmoeting werd uitgesteld. Intussen werkten beide teams een drukke Europese kalender af. Woensdag (19.30 uur, red.) is het eindelijk zo ver. Dan zakt VDK Gent naar de sporthal van Beveren af. Zondag kijkt de winnaar van het duel Antwerp Ladies in de ogen, want dan staan al de halve finales gepland.