Jens De Decker, sinds een jaar clubdokter bij KAA Gent.
Volledig scherm
Jens De Decker, sinds een jaar clubdokter bij KAA Gent. © KAA Gent

Clubarts AA Gent redt leven van Cypriotische fan na wedstrijd: “Jens heeft de man zeker 20 minuten gereanimeerd”

GentDe Cypriotische voetbalploeg Anorthosis Famagusta draagt AA Gent op handen sinds donderdagavond. Niet omdat ze de wedstrijd wonnen, wel omdat de clubdokter - Jens De Decker (29) – aan het einde van de match een supporter van de tegenploeg hielp reanimeren.

 1. Jens en Evelien uit Ninove openen ‘gastropub’ vlak bij Gravensteen: “In Groot-Brittannië is het concept al ingeburgerd”
  Gent/Ninove

  Jens en Evelien uit Ninove openen ‘gastropub’ vlak bij Graven­steen: “In Groot-Brittannië is het concept al ingebur­gerd”

  Om net als voorganger BODO in restaurantgids Gault&Millau te belanden, is niet meteen de bedoeling. Maar dat maakt de ambities van Jens Van Den Berghe (32) en Evelien De Vos (36) er niet minder op. De twee vrienden uit Ninove zwaaien in Burgstraat binnenkort de deuren open van ‘gastropub’ BarCast. “De klanten van vroeger zijn meer dan welkom, alleen doen wij het op onze eigen manier.”
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Liefdesrivalen binnen Gentse Hells Angels op de vuist: “Man in elkaar geslagen door zes personen, zijn tattoos werden doorkrast”
  PREMIUM
  Gent

  Liefdesri­va­len binnen Gentse Hells Angels op de vuist: “Man in elkaar geslagen door zes personen, zijn tattoos werden doorkrast”

  Een liefdesaffaire heeft de Gentse Hells Angels in rep en roer gezet. De strijd om een vrouw is er uitgedraaid op een ware veldslag waarbij het slachtoffer flink werd toegetakeld door de leider van de bende. De man bleef achter met twee gebroken oogkassen. Zijn tattoos van de Hells Angels werden ook doorkrast. De leider van de bende riskeert nu een celstraf van 37 maanden.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.