Stefanie Verstappen, 25-jarige bejaardenverzorgster uit Tielt, was samen met haar vriend op weg naar haar werk toen ze met hun wagen in de gracht belandden.
Volledig scherm
Stefanie Verstappen, 25-jarige bejaardenverzorgster uit Tielt, was samen met haar vriend op weg naar haar werk toen ze met hun wagen in de gracht belandden. © Dylan Vermeulen/RV

Clint V. (29) blijft minstens maand langer in de cel na dodelijk ongeval: “Zo jammer dat Stefanie op deze manier moest vertrekken”

Clint V. blijft nog zeker een maand langer in de cel. De 29-jarige man uit Deinze reed vorige week tegen hoge snelheid in een gracht in de Noordhoutstraat in Drongen. Hierbij kwam zijn vriendin Stefanie Verstappen (25) om het leven. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol en drugs en reed zonder geldig rijbewijs.

 1. Voor het Gentse bedrijf Deliverect is coronacrisis een gouden kans: “Onlangs hebben we onze tien miljoenste bestelling verwerkt”
  PREMIUM
  Gent

  Voor het Gentse bedrijf Deliverect is coronacri­sis een gouden kans: “Onlangs hebben we onze tien miljoenste bestelling verwerkt”

  Het Gentse bedrijf Deliverect bestaat amper twee jaar, maar trekt binnenkort naar Scandinavië, Australië, de Verenigde Arabische Emiraten en Mexico. De start-up, gelegen aan de Lousbergskaai, stroomlijnt online bestellingen van restaurants. Daar is door de coronacrisis veel vraag naar. “De coronacrisis trok zaakvoerders die vroeger eerder terughoudend waren dan toch over de streep”, zegt CEO Zhong Xu.
 2. Gentse muzikante Tsar B brengt nieuwe plaat Unpaintable uit: “Na de eerste lockdown in maart had ik alles uitgesteld”
  Gent

  Gentse muzikante Tsar B brengt nieuwe plaat Unpainta­ble uit: “Na de eerste lockdown in maart had ik alles uitgesteld”

  Net nu een nieuwe lockdown op tafel ligt, heeft Tsar B heeft een nieuwe plaat uitgebracht. Dat ze niet kan touren, is voor de Gentse artieste uiteraard een streep door haar rekening. Toch kon de muzikante, die in het verleden onder meer bij School is Cool speelde, niet langer wachten. “Ik werk intussen aan nieuw werk. Twee platen tegelijk uitbrengen zou al te gek zijn.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'