Firmin (56) en Christel (54) met hun hond die op het moment van de feiten op het terras zat.
Volledig scherm
PREMIUM
Firmin (56) en Christel (54) met hun hond die op het moment van de feiten op het terras zat. © PJDG

Christel (54) dient klacht in tegen huisbaas voor mishandeling en verkrachting: “Hij duwde mij tegen de koelkast en kneep in mijn borst”

GentEen geschil tussen een huurbaas en twee huurders is afgelopen woensdag vreselijk uit de hand gelopen in de Wondelgemstraat in Gent. Christel (54) werd door de huurbaas tegen de koelkast geduwd en mishandeld. “Het deed verschrikkelijk veel pijn. Hij is een beer van een vent met veel kracht. Ik wil mijn verhaal doen omdat dit geweld en machtsmisbruik tegen vrouwen moet stoppen. Het is genoeg geweest”, zucht de vrouw. De politie neemt de feiten heel ernstig. 

  1. Miljoeneninvestering in sporen moet goederenvervoer in Gentse haven opdrijven: “Langere treinen en 15% meer vervoer over spoor”
    Gent

    Miljoenen­in­ves­te­ring in sporen moet goederen­ver­voer in Gentse haven opdrijven: “Langere treinen en 15% meer vervoer over spoor”

    In North Sea Port Gent heeft spoorwegbeheerder Infrabel zijn investering van 33,5 miljoen euro voorgesteld. De nieuwe infrastructuur moet de weg effenen naar het doel om 15% van het goederenvervoer over het spoor te transporteren in de Gentse haven. “De toekomst van het vervoer over het spoor is cruciaal om industrie in ons land te kunnen houden”, zegt premier Alexander De Croo (Open Vld).