Stefanie Verstappen kwam om het leven bij een ongeval in de Noordhoutstraat.
Volledig scherm
Stefanie Verstappen kwam om het leven bij een ongeval in de Noordhoutstraat. © Dylan Vermeulen/RV

Chauffeur (29) aangehouden na dodelijk ongeval waarbij Stefanie (25) stierf : “Geen geldig rijbewijs en was onder invloed”

GentDe 29-jarige man, die gisteren met zijn vriendin Stefanie Verstappen (25), betrokken was bij een ongeval in de Noordhoutstraat in Drongen is aangehouden. De jonge vrouw overleefde de klap niet. De man werd vrijdagmiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van onder meer onopzettelijke doding. “De bestuurder reed zonder geldig rijbewijs en was onder invloed van alcohol en drugs”, meldt het parket.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. HLN, VTM NIEUWS én Frank Vandenbroucke nodigen jou uit om voor licht te zorgen: "Zorg voor licht en voor elkaar"
  Play

  HLN, VTM NIEUWS én Frank Vandenbrou­c­ke nodigen jou uit om voor licht te zorgen: "Zorg voor licht en voor elkaar"

 2. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt