LEGO-stad van Carolien Vanhoorde uit Gentbrugge.
Volledig scherm
PREMIUM
LEGO-stad van Carolien Vanhoorde uit Gentbrugge. © Jill Dhondt

Carolien (29) is eigen LEGO-stad aan het bouwen: “Tijdens de lockdown heb ik elke week een nieuwe set gekocht”

GentCarolien Vanhoorde (29) is een huishoudhulp uit Gentbrugge, maar in haar vrije tijd houdt ze zich vooral bezig met LEGO. In haar woonkamer staat een uiterst gedetailleerde miniatuurstad van 1,5 op 3 meter waaraan ze al twee jaar aan het bouwen is. “Het is nog lang niet klaar, ik blijf uitbreiden zolang ik plek heb”, klinkt het.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Amper 18 jaar en al drie agressieve overvallen gepleegd: “Zijn tijd in de gevangenis heeft hem veranderd”
  Gent

  Amper 18 jaar en al drie agressieve overvallen gepleegd: “Zijn tijd in de gevangenis heeft hem veranderd”

  Een achttienjarige Gentenaar overviel dit jaar drie mensen en schuwde daarbij geen geweld. Na zijn derde feit vloog hij in afwachting van zijn proces naar de gevangenis. De jonge kerel zegt dat zijn tijd in de gevangenis hem heeft doen inzien dat hij op het verkeerde pad was en belooft beterschap. “Ik woon terug bij mijn moeder en ze heeft veel verdriet over wat er gebeurd is. Dat wil ik haar niet meer aandoen.”
 1. Van originele kerstballen tot wenskaarten: in deze winkels in de regio Gent vind je de leukste kerstdecoratie
  PREMIUM
  Gent

  Van originele kerstbal­len tot wenskaar­ten: in deze winkels in de regio Gent vind je de leukste kerstdeco­ra­tie

  Staat de kerstboom al te pronken in je woonkamer? Of ben je nog aan het twijfelen met welke kleur ballen je hem dit jaar wil versieren? De feestdagen zijn in ieder geval in aantocht en dat wil zeggen dat het weer tijd is om je kerstdecoratie van onder het stof te halen. Heb je nog niet alles in huis of ben je op zoek naar iets nieuws? Wij helpen je graag op weg en gingen op zoek naar de zeven leukste winkels van de regio Gent waar je alles vindt om je huis helemaal ‘kerstproof’ te maken.