In dit pand, waar geen lichten schijnen, deed de politie de vondst.
Volledig scherm
In dit pand, waar geen lichten schijnen, deed de politie de vondst. © JDHG

Cannabisplantage ontdekt dichtbij Vlasmarkt, parket communiceert later

GentDinsdag een brand op de Vlasmarkt, woensdag een cannabisplantage nabij het plein. In een pand in de straat Nieuwpoort ontdekte de politie ‘s ochtends de professionele plantage. Veel meer is er over het aantreffen nog niet geweten.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Ief Nollet (TC Deinze) ziet dat trainerscursussen padel groot succes zijn: “Sport zit nog lang niet aan zijn plafond”
  PADEL

  Ief Nollet (TC Deinze) ziet dat trainers­cur­sus­sen padel groot succes zijn: “Sport zit nog lang niet aan zijn plafond”

  Padel is de snelst groeiende sport in ons land. Hoe lang kan dit broertje van het tennis zijn groeispurt voortzetten? We vroegen het aan Ief Nollet, voorzitter van TC Deinze, maar vooral een sportieve duizendpoot. Regionale topper in het tenniscircuit, nationale subtopper in padel en ook docent in de trainerscursus van deze sport. Hij vindt dat de opleiding van de trainers de sport nog extra brandstof geeft.
 3. Lotte De Quick (VDK Gent): “Duel met Ladies Volley Limburg is belangrijk, maar er kan nog veel gebeuren tot play-offs”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Lotte De Quick (VDK Gent): “Duel met Ladies Volley Limburg is belangrijk, maar er kan nog veel gebeuren tot play-offs”

  De Limburgse fusieploeg Jaraco As-Tongeren werd bij de start van de volleybalcompetitie steevast bij de titelkandidaten gerekend. Zelfs na een opgesplitste start - waarbij Limburg Volley Ladies later aan de competitie begon - blijft de status van de ploeg uit As-Tongeren ongewijzigd. Zaterdag ontvangt VDK Gent dit topteam uit Limburg. Het wordt een unieke kans om de Gentse ambities waar te maken.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg