Authentieke café chantant, meer Gentse Feesten dan dit wordt het niet
Volledig scherm
Authentieke café chantant, meer Gentse Feesten dan dit wordt het niet © VDS

Café Chantant, de ziel van de Gentse Feesten, is er nog

GentGeen Gentse Feesten? Wel in Mariakerke. Daar is er ook de komende dagen nog elke voormiddag café chantant. Hubert Van Rietvelde, Jan Gorleer en Wim Bartholomeus maken er het mooie weer, Kurt Burgelman is er ‘special guest’. En er is wat iedereen wil: een massa Gentse meezingers.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. De opbouwfase van Caruur Gent op het nieuwe seizoen is met veel inzet losgebarsten
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  De opbouwfase van Caruur Gent op het nieuwe seizoen is met veel inzet losgebar­sten

  De voorbereiding op de competitie in de EuroMillions League is volop aan de gang. Caruur Volley Gent speelt veel oefenwedstrijden om in het gewenste ritme te geraken. Het is de automatismen verbeteren en de ‘finetuning’ tussen de verschillende spelers aanscherpen, zodat het team van coach Jan Van Huffel op vrijdag 22 oktober aan de eerste confrontatie kan beginnen tegen Menen.