Mathias De Clercq: “Een heksenjacht wordt het niet, maar wie de regels overtreedt, mag zich aan een boete verwachten.”
Volledig scherm
Mathias De Clercq: “Een heksenjacht wordt het niet, maar wie de regels overtreedt, mag zich aan een boete verwachten.” © Wannes Nimmegeers

Burgemeester Mathias De Clercq zet extra patrouilles in voor feestdagen: “We mogen al onze inspanningen niet zomaar te grabbel gooien”

GentWie alsnog een lockdownfeestje wil organiseren tijdens kerst of oudjaar bergt die plannen maar beter op. Dat laat Gents burgemeester Mathias De Clercq nogmaals duidelijk verstaan. “We zetten tijdens de feestdagen extra patrouilles in. Iedereen is gewaarschuwd.” 

 1. Zaakvoerder en werfleider schuiven verantwoordelijkheid voor zware gasexplosie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”
  PREMIUM
  Gent/Ieper

  Zaakvoer­der en werfleider schuiven verantwoor­de­lijk­heid voor zware gasexplo­sie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”

  Een compleet foute boring bij het aanleggen van kabels lag aan de oorzaak van een zware gasexplosie die twee jaar geleden de Polenlaan in Ieper opschrikte. De zaakvoerder van de firma die de werken uitvoerde en de betrokken werfleider riskeren nu in de Brugse rechtbank zes maanden cel. “Zij hebben in dit dossier een verpletterende verantwoordelijkheid”, oordeelde de arbeidsauditeur. Beide mannen zien dat echter anders en vragen over de ganse lijn de vrijspraak.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen