Mathias lees voor in basisschool De Loods.
Volledig scherm
Mathias lees voor in basisschool De Loods. © Wannes Nimmegeers

Burgemeester leest voor, leerlingen hopen op koningin volgend jaar

Het is voorleesweek, en daar ontsnapt ook burgemeester Mathias De Clercq niet aan. Maandagmorgen las hij voor in basisschool De Loods in de Patrijsstraat. De kinderen maakten daar handig gebruik van om hem een brief mee te geven, bestemd voor koningin Mathilde, om haar alvast uit te nodigen voor volgend jaar.

0 reacties

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. ASSISEN LIVE. "Je was zoals Hannibal Lecter: de man die met de grijns op z'n gezicht stond als hij de doodsangsten in de ogen van z'n slachtoffers zag”: advocaat Kris Vincke haalt hard uit naar Alexander Dean
  Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

  ASSISEN LIVE. "Je was zoals Hannibal Lecter: de man die met de grijns op z'n gezicht stond als hij de doodsang­sten in de ogen van z'n slachtof­fers zag”: advocaat Kris Vincke haalt hard uit naar Alexander Dean

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Woensdag wordt verder gepleit over de schuld van de bodybuilder. In de loop van de avond valt vervolgens een arrest over de schuldvraag. Volg alles hieronder in onze liveblog.