Een Brusselse advocaat riskeert een celstraf van 6 maanden wegens aanranding van een jonge vrouw in de Gentse Overpoortstraat in 2019
Volledig scherm
Een Brusselse advocaat riskeert een celstraf van 6 maanden wegens aanranding van een jonge vrouw in de Gentse Overpoortstraat in 2019 © Wannes Nimmegeers

Brusselse advocaat riskeert 6 maanden cel voor aanranding van jonge vrouw in Overpoort

GentEen Brusselse advocaat riskeert een celstraf van 6 maanden wegens aanranding van een jonge vrouw in de Gentse Overpoortstraat in 2019. Hij zou haar tegen de muur geduwd hebben en vervolgens betast, maar zelf ontkent hij de feiten. 

 1. REEKS: wonen op het water. “Het werk op de boot stopt nooit, maar ik zou voor geen geld in de wereld meer willen ruilen”
  PREMIUM
  Gent

  REEKS: wonen op het water. “Het werk op de boot stopt nooit, maar ik zou voor geen geld in de wereld meer willen ruilen”

  Wonen op het water, het is populair tegenwoordig. Momenteel staan meer dan dertig kandidaten op de wachtlijst voor een ligplaats in Gent. Wie zijn de gelukkigen die al een plekje konden bemachtigen? Een week lang gaan we bij hen op bezoek. Ze tonen ons hun drijvend huis en vertellen hun verhaal. Vandaag: Marika Dierickx (48), trotse eigenaar van een strakke, ecologische boot aan de Oude Dokken.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.