De deuren van Mrs June blijven nog even gesloten
Volledig scherm
De deuren van Mrs June blijven nog even gesloten © DVEG

Bruschetta bar in Donkersteeg na maand alweer gesloten: “In september komen we terug met iets nieuws”

GentIn de Donkersteeg, een zijstraat van de Korenmarkt, werd begin juli een gloednieuwe bar geopend. In Mrs June werden verschillende soorten bruschetta’s geserveerd. Veel broodjes werden er echter niet gesmeerd, want amper een maand na de opening sloot de bar alweer de deuren. Het bleek geen match tussen de eigenaars van het pand en de uitbaatster.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.