De kleuterklassen van De Wijze Eik - hier de vestiging Casierlaan - zitten al grotendeels thuis in quarantaine.
Volledig scherm
De kleuterklassen van De Wijze Eik - hier de vestiging Casierlaan - zitten al grotendeels thuis in quarantaine. © RV

Britse variant duikt voor het eerst op in Gentse school: meeste kleuterklassen al in quarantaine

GentDe Britse variant is voor het eerst opgedoken op een Gentse school. Op de twee vestigingen van de Gentse basisschool De Wijze Eik hebben 7 personen positief getest op COVID-19. Bij een van hen gaat het om de Britse variant. 10 van de 15 kleuterklassen werden alvast in quarantaine geplaatst en dinsdag zal de hele school uit voorzorg getest worden. De stad bereidt zich intussen voor op eventuele verdere maatregelen.

 1. Mama Ann (39) doorbreekt met boek taboe rond IVF-zwangerschap: “De Roze Prikballon is een no-nonsens dagboek met een positieve boodschap”
  PREMIUM
  Wetteren/Laarne/Heusden

  Mama Ann (39) doorbreekt met boek taboe rond IVF-zwanger­schap: “De Roze Prikballon is een no-non­sens dagboek met een positieve boodschap”

  Niet elke zwangerschap is rozengeur en mannenschijn of een leven op een roze wolk. Met haar boek De Roze Prikballon wil Ann De Rocker (39) uit Wetteren het taboe rond In-vitrofertilisatie (IVF) doorbreken. Zelf moesten zij en haar partner Jan jarenlang wachten op de geboorte van zoontje Cesar. “Met dit boek wil ik vooral duidelijk maken dat je nooit mag wanhopen of opgeven”, zegt Ann.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val