Dimitri De Cuyper (links) en Koen Lefever (rechts). De eigenaars van Brasserie Pakhuis.
Volledig scherm
Dimitri De Cuyper (links) en Koen Lefever (rechts). De eigenaars van Brasserie Pakhuis. © James Arthur

Brasserie Pakhuis bestaat 30 jaar: “We gaan er een feestjaar van maken”

GentHet Pakhuis, een bekende brasserie in Gent maar ook daarbuiten, blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. 10 oktober is de grote dag, maar de verjaardag van de brasserie zal niet alleen dan gevierd worden. Het belooft een feestjaar te worden volgens de eigenaars.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. REEKS. KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN. Amélie en Marilyn bereiden ijs op topniveau: “Het moet een smaakbom zijn”
  PREMIUM
  GENT

  REEKS. KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN. Amélie en Marilyn bereiden ijs op topniveau: “Het moet een smaakbom zijn”

  Je bent jong, je wil wat. En je doet het ook. Studeren en ondernemen tegelijk, da’s geen evidentie, maar elk jaar staan er jonge Gentse studenten klaar om de wereld te veroveren met hun bedrijfje. Wij brengen vijf ‘Gentrepreneurs’ in beeld. Vandaag: Amélie en Marilyn willen met hun ijsmerk Amy & Mary een coole revolutie ontketenen. “Eigenlijk eet Marilyn niet zo graag ijs.”
 3. REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN: Imaani (21) bokst grootse evenementen in elkaar: “Een feestje voor Michelle en Barack Obama, waarom niet?”
  PREMIUM
  GENT

  REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN: Imaani (21) bokst grootse evenemen­ten in elkaar: “Een feestje voor Michelle en Barack Obama, waarom niet?”

  Je bent jong, je wil wat. En je doet het ook. Studeren en ondernemen tegelijk, da’s geen evidentie, maar elk jaar staan er jonge Gentse studenten klaar om de wereld te veroveren met hun bedrijfje. Wij brengen vijf ‘Gentrepreneurs’ in beeld. Vandaag: Imaani Jacobsen (21) organiseert evenementen op topniveau. “Zelfstandig zijn, dat zit een beetje in mijn bloed.”