Brandweerman Danny Leyman zet een crowdfunding voor de kunstenaars van Nucleo op poten
Volledig scherm
Brandweerman Danny Leyman zet een crowdfunding voor de kunstenaars van Nucleo op poten © DVEG

Brandweerman Danny zet crowdfunding op voor kunstenaars die hun levenswerk in vlammen zagen opgaan: “Een hart onder de riem in deze donkere dagen”

GentDe Gentse brandweerman Danny Leyman was zwaar onder de indruk nadat hij eind november zes uur lang de brand had geblust die woedde in een kunstatelier in de Lange Violettestraat. De ravage was enorm en heel wat kunstenaars zagen hun levenswerk in vlammen opgaan. Nu toont Danny nog maar eens zijn groot hart en start hij een crowdfunding voor de getroffen kunstenaars. “Mijn vrouw is zelf kunstenares en mocht zij haar levenswerk verliezen, zou ze dat niet te boven komen.” 

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.