De Triangel moet voor onbepaalde tijd dicht.
Volledig scherm
De Triangel moet voor onbepaalde tijd dicht. © Gianni Barbieux

Brandweer sluit schoolgebouw in Sleepstraat: leerlingen verhuizen naar oude stadslabo

Basisschool De Triangel en Kinderdagverblijf ’t Sleepken, beiden gevestigd in de Sleepstraat moeten met onmiddellijke ingang dicht. Uit een controle bleek dat het brandwerend materiaal in het plafond ontbrak. De brandweer beval de sluiting. De kinderen krijgen in allerijl een alternatieve stek. 

2 reacties

 • malaika de paepe

  4 jaar geleden
  Beste JanVanGent Nieuwland ligt op nog geen km van sleepke. Met de auto zeer goed te doen ! 2 straten door en je bent er. Inderdaad minder parkeerplaats maar nog geen problemen ondervonden. Vele ouders zijn uit de buurt waardoor ze met de fiets, openbaar vervoer, te voet,... komen. Chapeau dat er zo snel een oplossing wordt gevonden voor kinderen en personeel :) En geloof me de gebouwen worden zeer goed gecontroleerd zowel door stad als brandweer !
 • Jan Van Gent

  4 jaar geleden
  Top , dat is 2 km verder en met het supercirculatieplan kunnen de ouders gans Gent rondrijden om er te geraken en parkeren zit er daar ook niet in voor afzetten en ophalen. Als de brandweer afkeurt dan mort er toch wel echt een gevaar zijn worden die gebouwen dan niet door de stad onderhouden of nagezien zoals het hoort ?
 1. Inbreker steelt smartphone op nachtkastje van slapende Maarten (42): “Bijzonder akelig gevoel”
  PREMIUM

  Inbreker steelt smartphone op nachtkast­je van slapende Maarten (42): “Bijzonder akelig gevoel”

  Maarten De Haeck (42) uit de Burggravenlaan in Gent is in de nacht van maandag op dinsdag slachtoffer geworden van een wel heel griezelige inbraak. De inbrekers stalen zijn smartphone en deinsden er zelfs niet voor terug om tot op een halve meter van hun vredig slapende slachtoffer te komen. De dieven moeten nochtans aardig wat lawaai hebben gemaakt bij de inbraak, maar waarom werd Maarten daar dan niet wakker van?
  Gent