De parking van het Oud Gerechtshof zou in de toekomst een parkje worden, of daar wordt toch op gehoopt.
Volledig scherm
De parking van het Oud Gerechtshof zou in de toekomst een parkje worden, of daar wordt toch op gehoopt. © RV


Dan toch hoop voor een parkje aan Oud Justitiepaleis op Koophandelsplein

“Bij de uitwerking van haar projecten houdt de Regie der Gebouwen rekening met vele randvoorwaarden, waaronder een inpassing in de stedelijke omgeving, vergroening, duurzaamheid, energiezuinigheid, ...” Dat antwoordde minister Koen Geens aan Stephanie D’Hose, die wilde weten of de parking van het Oud Justitiepaleis op het Koophandelsplein een parkje kan worden.

 1. Gilles Vandecaveye: “We moeten met Caruur Gent dringend op zoek naar puntenwinst in Achel”
  Volleybal Euromillions League

  Gilles Vandeca­veye: “We moeten met Caruur Gent dringend op zoek naar punten­winst in Achel”

  Caruur Gent is woensdagavond op een supergemotiveerde tegenstander gebotst. Decospan Menen was, zeer begrijpelijk, geprikkeld door het missen van de bekerfinale nadat zij op het einde van december tijdens de halve finale de golden set verloren van de Gentse ploeg. Ook het nieuws dat de grensploeg zou stoppen, zorgde ongetwijfeld voor een extra lading adrenaline.
 2. Tot vier uur per dag pendelen in de bus, maar nu lijkt beterschap in zicht voor leerlingen GO! Campus Impuls: “(Mini)bussen en taxi’s op komst”
  PREMIUM
  GENT/OOSTAKKER

  Tot vier uur per dag pendelen in de bus, maar nu lijkt beterschap in zicht voor leerlingen GO! Campus Impuls: “(Mini)bussen en taxi’s op komst”

  Goed nieuws vanuit GO! Campus Impuls: er is vanaf februari extra vervoer op komst voor verschillende leerlingen van de school voor buitengewoon onderwijs in Oostakker. Nu zijn sommige kinderen urenlang onderweg voor ze hun klasje bereiken. Ook Tuur Van der Steen (14) is één van hen. De jongen met een autismespectrumstoornis moet nu iedere dag vier uur pendelen op de bus. “Veel tijd voor familie blijft er dan niet over”, klonk het enkele maanden geleden nog.