Gent, bargiebrug, knip
Volledig scherm
Gent, bargiebrug, knip © Wannes Nimmegeers“De knips zijn er, de knips blijven”

Burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld) bevestigt nog maar eens dat de knips van de Wondelgemstraat en de Bargiebrug blijven hoewel hij in de aanloop naar de verkiezingen steevast herhaalde dat die knips herbekeken moesten worden. “We zullen sterk investeren in het openbaar domein van het Rabot en de Brugse Poort om die wijken aangenamer te maken”, zegt hij.

4 reacties

 • Jeroen Wille

  2 jaar geleden
  Ik woon zelf in de Brugse Poort en kan enkel bevestigen dat de knips een goede zaak zijn, leefkwaliteit is er sterkt op vooruit gegaan. Dus al diegene die maar blijven zagen, stop er gewoon mee.
 • ERIK ERISHA

  2 jaar geleden
  Zo burgemeester, de Brugse Poort blijft een eiland, blijf maar lekker in je stadhuis zitten voor de rest van je dagen... Leugenaar
 • Ronald De Clercq

  2 jaar geleden
  Dus allemaal loze beloftes. De grote baas is en blijft Watteeuw. De burgemeester os een marionet van Groen. Gent is en blijft naar de kloten.
 • Sezer yaldizkaya

  2 jaar geleden
  Schandalig van de Clercq. Een ding is zeker hij gaat zeker en vast geen tweede keer verkozen worden
 1. Arne Naudts (27) krijgt geen contractverlenging bij MVV en Lommel: “Nochtans was ik bepalend in een moeilijk seizoen”
  Voetbal buitenland

  Arne Naudts (27) krijgt geen contract­ver­len­ging bij MVV en Lommel: “Nochtans was ik bepalend in een moeilijk seizoen”

  Arne Naudts moet op zoek naar een nieuwe club nu het seizoen in de Nederlandse Keuken Kampioen-divisie er sinds woensdagavond opzit. De 27-jarige Gentenaar werd in zijn laatste contractjaar bij Lommel verhuurd aan de Nederlandse tweedeklasser MVV, maar bij geen van beide clubs werd hem, ondanks een meer dan degelijk jaar in Maastricht, een contract voorgelegd.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan