Boomtown op de Kouter, toen Corona enkel nog maar een merk van bier was.
Volledig scherm
Boomtown op de Kouter, toen Corona enkel nog maar een merk van bier was. © Wannes Nimmegeers

Boomtown gaat door, en werkt met Covid Safe Ticket

GentVoor wie het ergste vreest na de annulering van Pukkelpop: Boomtown zit nog steeds op koers. Eind augustus vindt het festival op de Kouter plaats zoals eerder voorzien, in een coronaversie. Wel laat de organisatie weten dat ze gaan werken met het Covid Safe Ticket, maar dan wel zonder mondmaskers en afstand.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.