Boomtown op de Kouter, toen Corona enkel nog maar een merk van bier was.
Volledig scherm
Boomtown op de Kouter, toen Corona enkel nog maar een merk van bier was. © Wannes Nimmegeers

Boomtown gaat door, en werkt met Covid Safe Ticket

GentVoor wie het ergste vreest na de annulering van Pukkelpop: Boomtown zit nog steeds op koers. Eind augustus vindt het festival op de Kouter plaats zoals eerder voorzien, in een coronaversie. Wel laat de organisatie weten dat ze gaan werken met het Covid Safe Ticket, maar dan wel zonder mondmaskers en afstand.

  1. Ecowijk Gentbrugge eindelijk op het goede spoor. “30-tal woningen minder, maar vooral betere spreiding en lagere gebouwen”
    Gentbrugge

    Ecowijk Gentbrugge eindelijk op het goede spoor. “30-tal woningen minder, maar vooral betere spreiding en lagere gebouwen”

    “Schepen Sami Souguir heeft het initiatief genomen om een bemiddelingstraject op te starten, waardoor de lucht na jaren van procederen eindelijk is uitgeklaard.” Het Buurtcomité 9050 Gentbrugge was bijzonder lovend over de samenwerking die ertoe heeft geleid dat het dossier Eco-wijk eindelijk uit het slop is. “Want voor alle duidelijkheid: wij wilden altijd al dat de Gantoise-site ontwikkeld zou worden, maar dan wel op maat van de buurt.”