Archiefbeeld - De NMBS zoekt momenteel lokale producenten die hun etenswaren willen aanbieden in het station.
Volledig scherm
Archiefbeeld - De NMBS zoekt momenteel lokale producenten die hun etenswaren willen aanbieden in het station. © Yves Masscho

Boeren verkopen vanaf volgend jaar groenten en fruit in Gent-Sint-Pieters: “We zetten volop in op de korte keten”

GentGoed nieuws voor iedereen die de trein neemt in Gent-Sint-Pieters. Vanaf volgend jaar zal je verse groenten en fruit kunnen kopen in het station. Landbouwers die lokale producten aanbieden, kunnen nog tot en met 8 december intekenen op het project. 

 1. Gentse groepsbrouwerij BeerSelect kaapt prijzen weg op Brussels Beer Challenge: “600.000 liter gebrouwen in ons eerste jaar”
  PREMIUM
  Gent

  Gentse groepsbrou­we­rij BeerSelect kaapt prijzen weg op Brussels Beer Challenge: “600.000 liter gebrouwen in ons eerste jaar”

  Eén jaar oud is de groepsbrouwerij BeerSelect, en de zaakvoerders ervan zijn drie jonge twintigers. En toch zijn drie medaillewinnaars op Brussels Beer Challenge gebrouwen in dit jonge bedrijf. Lef, wilskracht en humor, in combinatie met de recepturen van anderen. Dat lijken de gouden ingrediënten van BeerSelect. “We waren zelfs nog niet eens afgestudeerd toen we begonnen”, lacht oprichter Wout Meuleman.
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance