De protestactie aan het Koophandelplein.
Volledig scherm
De protestactie aan het Koophandelplein. © Jeffrey Dujardin

Boeren stellen Vrouwe Justitia op aan Koophandelplein: “Ze staat aan onze kant in strijd tegen havenbaron Fernand Huts”

De rechtszaak rond de 450 hectare grond die havenbaron Fernand Huts volgens landbouwers veel te goedkoop heeft kunnen kopen, kwam deze ochtend voor in beroep. Een vier meter hoge ‘Vrouwe Justitia’ stond klaar aan het Koophandelplein. “Hopelijk staat ze aan onze kant”, klinkt het bij de boeren.

1 reactie

 • gustaaf carpels

  2 jaar geleden
  Tja de familie huts zijn rijk geworden door te weinig te betalen maar met de juiste betaling op de juiste buitenlandse rekening krijgt men veel gedaan he of dat nu in Belgie, Nederland of eender wel zuid amerikaans land
 1. Michael en Leentje ontwikkelen ontmoetingsplatform voor singles: “Een partner vinden kan, maar dat is niet ons eerste doel”
  Gent

  Michael en Leentje ontwikke­len ontmoe­tings­plat­form voor singles: “Een partner vinden kan, maar dat is niet ons eerste doel”

  Michael Manesse (34) en Leentje Demeester (47) hebben samen een nieuw ontmoetingsplatform opgestart voor singles: Singletown. Door leuke, ongedwongen activiteiten te organiseren willen ze singles de mogelijkheid geven om echte gesprekken aan te gaan, wat minder evident is via datingsites. Vloeit daar een relatie uit, dan is dat mooi meegenomen, maar dat is niet het voornaamste doel.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas