Identiteitscontrole aan de hekken van de Blaarmeersen.
Volledig scherm
PREMIUM
Identiteitscontrole aan de hekken van de Blaarmeersen. © Wannes Nimmegeers

Blaarmeersen Hekkenvrij pleit opnieuw voor een open recreatiedomein en voor alternatieve maatregelen: “IJzeren constructie is onzinnig”

Gent“Nu een dure ijzeren constructie plaatsen op de Blaarmeersen, zonder draagvlak of aantoonbaar bewijs dat zo’n investering ook iets oplevert, is onzinnig.” Dat is de ijskoude conclusie van het rapport van de actiegroep Blaarmeersen Hekkenvrij. Bovendien voeren ze aan dat de bevraging die de stad uitvoerde, niet eerlijk is. “Enkel mensen binnen de hekken werden bevraagd, wie er niet durfde of wilde komen kreeg dus geen stem.”

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.