Bivakmutsen en netkousen: de outfit van de bandleden van Pussy Riot sprong op zijn zachtst uitgedrukt in het oog.
Volledig scherm
Bivakmutsen en netkousen: de outfit van de bandleden van Pussy Riot sprong op zijn zachtst uitgedrukt in het oog. © Wannes Nimmegeers

Bivakmutsen, netkousen en plateauzolen: Russische feministen van Pussy Riot geven eerste Belgisch concert in Handelsbeurs

Concertorganisator Democrazy haalde woensdag een markante naam naar de Handelsbeurs. De Russische feministische punkgroep Pussy Riot, notoire criticasters van president Poetin, brachten een intense performance met een hoofdrol voor bonte bivakmutsen.

0 reacties

  1. Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorteplaats van het textiel”
    Gent

    Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorte­plaats van het textiel”

    In Parijs, Milaan, Londen en New York organiseren ze al jaren modeweken, maar in Gent werd dit weekend een Belgian Fashion Week georganiseerd. Ontwerpers uit de hele wereld konden er hun collectie voorstellen aan een modebewust publiek. Opvallend: Oekraïense en Russische modellen defileerden er zij aan zij. Of hoe mode een politiek statement kan zijn.