Philip Machiels, bisschop Luc Van Looy en Bert Van den Broele en Alexis Versele van het Pandschap voor het verbouwde pand (met de lichtgele gevel) in de Maria Boergondiëstraat.
Volledig scherm
Philip Machiels, bisschop Luc Van Looy en Bert Van den Broele en Alexis Versele van het Pandschap voor het verbouwde pand (met de lichtgele gevel) in de Maria Boergondiëstraat. © Yannick De Spiegeleir

Bisdom en Pandschap verbouwen pand voor Sociaal Verhuurkantoor: “Veel vraag van grote gezinnen om betaalbaar te wonen”

Door een samenwerking tussen het Bisdom Gent en het Pandschap kan een groot gezin dat op zoek is naar een betaalbare woonst vanaf september haar intrek nemen in een huis aan het Zuid. “Het gebrek aan betaalbare woningen voor maatschappelijk kwetsbaren is een van de grootste noden in Gent”, zegt bisschop Luc Van Looy.

0 reacties

 1. Stad Gent schrapt ‘Koning Leopold II-laan’ en betaalt bewoners voor hun adreswijziging
  Gent

  Stad Gent schrapt ‘Koning Leopold II-laan’ en betaalt bewoners voor hun adreswijzi­ging

  Zeven maanden nadat het stadsbestuur het standbeeld van Koning Leopold II liet verwijderen uit het Zuidpark, is beslist om ook de naam Koning Leopold II-laan te schrappen. Dat is één van de 30 adviezen van de werkgroep dekolonisering waar de stad onmiddellijk op ingaat. De bewoners van die laan krijgen een compensatie voor de administratieve rompslomp die bij de naamswijziging komt kijken.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"